Krigen tok mannen og huset

Marina bor i Avdiyivka i Donetsk-regionen. Hun hadde alt hun ønsket seg før krigen startet. Da bodde hun sammen med mannen og deres to barn i et godt hus. Men da krigen kom mistet hun ektemannen og alt de eide.

Allerede i de første kampene som startet for over 5 år siden, ble huset deres truffet. Det ødela alt det materielle de hadde. Dette er til å leve med sier hun, men det at mannen døde gjorde alt vanskelig å leve med. Nå satt hun alene med to barn, uten et sted å bo.

Her mistet hun ektemannen og alt hun eide.

Marina og barna flyttet rundt til forskjellige steder hun fikk leie, men gikk fort tom for penger og måtte flytte inn til sin gamle mor. Hun har et lite hus i den gamle delen av Avdeevka, i den såkalte industrielle sonene. Det ligger nærme Donetsk flyplass og er konstant under angrep med fly og artilleri.

Da hun flyttet inn til sin mor, begynte hun å hjelpe naboene med en gang. Arbeidet utviklet seg til å inkludere de nærliggende gatene. Marina ble fort leder for Open Hearts arbeid på dette stedet, som er et av de farligste områdene vi er representert i.

Sammen med sine to barn på nå 15 og 7 år kjenner hun folket i området. Både deres fysiske men også deres åndelige og mentale behov. Hun organiserer nå flere frivillige samtidig som hun selv er aktiv ute på gater og hjemmebesøk.

Veldig mange får i dag hjelp til å overleve igjennom den innsatsen Marina gjør.

Marina og alle hennes frivillige takker for hjelpen de får av oss i dag. Han er oppstanden proklamerer vi, på samme måte som dem. Dette er en gledes dag for alle som vil ta imot.

Vær med å hjelp dem som ikke har noen mulighet. Bruk vipps: 36115. Eller du kan ta kontakt på melding om du vil være med som fast giver. Kun med hjelp av trofaste støttepartnere klarer vi å nå ut til så mange mennesker med evangeliet om Jesus, mat, klær og andre ting som trengs. Takk for at du er med og gjør en forskjell.

Krigen gir konsekvenser som ikke kan fikses, men kjærlighet vil vi alltid kunne gi.